کندی احداث خط ریلی بین کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس
به گزارش وبلاگ ورزشی 90، نخستین فازخط ریلی بین کشورهای عربی حاشیه فارس با فرایند کاهش فعالیت فیزیکی روبرو است.

به گزارش وبلاگ ورزشی 90، کریدور ریلی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با طول بیش از 2 هزار و 117 کیلومتر شش کشور امارات، قطر، کویت، عربستان سعودی و عمان و بحرین را بهم متصل خواهد نمود که فاز نخست آن براساس برنامه از پیش مشخص شده قرار بود تا خاتمه سال 2019 میلادی تکمیل گردد که تا به امروز فرایند فعالیت ریل گذاری در تمامی این کشورها کاهش یافته و در برخی از کشورها به علت عدم تامین بودجه توقیف شده است.
براساس گزارش های منتشر شده امارات متحده عربی در فاز نخست این پروزه تا به امروز فقط 403 کیلومتر از خط ریلی را تکمیل نموده در حالی که برنامه توسعه خط ریلی بین شهرهای مختلف کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس نیز در دستور کار بود.
طول جهت شبکه ریلی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به توضیح ذیل است:
امارات 684 کیلومتر
کویت 145 کیلومتر
عربستان سعودی663 کیلومتر
قطر 283 کیلومتر
بحرین 36 کیلومتر
عمان 306 کیلومتر
بر اساس طرح ارائه شده از سوی اعضای شورای همکاری خلیج فارس، از شبکه ریلی از شهر الکویت در کشور کویت شروع شده و با گذر از بنادر الدمام و البطحا در عربستان سعودی و اتصال به کشور بحرین، راهی ابوطبی و العین در امارات شده و سپس به وسیله بندر الصحار وارد عمان خواهد شد. این شکبه نهایتا به مسقط، مرکز کشور عمان منتهی شده و قرار است در طول زمان به جای مانده، شاخه های دیگری نیز یافته و به بخش های دیگر در کشورهای عضو متصل گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا