کیک دبل چاکلت بدون فر، راحت و خوش طعم

به گزارش وبلاگ ورزشی 90، کیک دبل چاکلت یکی از کیک های خوشمزه و مخصوص برای کسانی است که هوادار پر و پا قرص شکلات هستند.

کیک دبل چاکلت بدون فر، راحت و خوش طعم

کیک دبل چاکلت بدون فر یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه کیک می باشد که شما می توانید این کیک خوشمزه و پف دار را برای مناسبت های مختلف و در خانه تهیه کنید. شما می توانید این کیک خوشمزه و شکلاتی را با گاناش شکلاتی تهیه یا به صورت لایه ای کیک را برش بزنید و با کرم شکلاتی تزیین کنید. حتی به صورت ساده با میوه دلخواه هم می توانید آن را تزیین و سرو کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک دبل چاکلت بدون فر

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • آرد سفید 2 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته ای ذوب شده 50 گرم

مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی

  • خامه صبحانه 100 گرم
  • شکلات تخته ای 100 گرم

طرز تهیه کیک دبل چاکلت بدون فر

مرحله اول

ابتدا باید مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید و مواد را به یاری پیمانه یا یک لیوان فرانسوی اندازه بگیرید. سپس آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط و سه بار الک کنید. این کار باعث هوا خوردن آرد می گردد و کیک به یک اندازه پف می نماید.

مرحله دوم

در ادامه باید تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و به همراه وانیل و شکر با همزن برقی به مدت 7 دقیقه بزنید تا کرم رنگ گردد. حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ از بین برود. در ادامه باید روغن و شیر را به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. شکلات بن ماری شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد.

مرحله دوم

در ادامه باید مخلوط آرد مرحله اول را طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست گردد. سپس شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید تا 15 دقیقه گرم گردد. کف قابلمه مورد نظر را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید.

مرحله چهارم

مایه کیک را داخل قابلمه چرب شده بریزید و سه بار به سطح بکوبید و روی شعله پخش کن قرار دهید. 60 دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد. حتما از دم کنی بهره ببرید. برای تهیه گاناش باید خامه صبحانه را روی بخار کتری آب قرار دهید و وقتی گرم شد شکلات خردشده را اضافه کنید و خوب هم بزنید و بگذارید کمی کیک از داغی بیفتد و سس را روی کیک بریزید.

نکات کلیدی در تهیه کیک دبل چاکلت بدون فر

  • می توانید بین کیک را برش بزنید و از خامه قنادی بهره ببرید.
  • حتما بعد از 60 دقیقه با خلال دندان چک کنید و اگر احتیاج داشت زمان دهید تا کیک کاملا بپزد.
  • دم کنی را نباید فراموش کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ویدیوهای بیشتر از آشپزی کیک زمستانه بدون فر، خوش عطر و خوش طعم را ببینید.

منبع: پارسی دی

منبع: پیام دلتا

به "کیک دبل چاکلت بدون فر، راحت و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک دبل چاکلت بدون فر، راحت و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید