4 رقیق کننده طبیعی خون

در بیشتر موارد، لخته شدن خون برای بدن انسان ها لازم است؛ زیرا از خونریزی جلوگیری می نماید. با این حال، مواقعی وجود دارد که لختگی خون می تواند خطرناک باشد. برای افراد با ضربان قلب نامنظم یا کسانی که جراحی دریچه قلب انجام داده اند، پزشک ممکن است رقیق کننده خون را تجویز کند. برای جلوگیری از غلظت خون، اصولا قرص آسپرین مورداستفاده قرار می گیرد. به گزارش وبلاگ ورزشی 90 و به نقل از وبسایت healthline، مواد غذایی طبیعی نیز وجود دارند که با رقیق کردن خون، خطر حملات قلبی و مغزی را کاهش خواهند داد.

4 رقیق کننده طبیعی خون

شایان ذکر است برای استفاده از این 4 ماده طبیعی به عنوان جایگزینی برای آسپرین، باید با پزشک متخصص مشورت کرد.

1. زردچوبه

بر اساس مطالعه ای در سال 2012، یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده زردچوبه به نام کورکومین به عنوان ضد انعقاد خون عمل نموده، و از تشکیل لخته خون جلوگیری خواهد نمود.

2. زنجبیل

زنجبیل از خانواده زردچوبه است و حاوی یک ماده شیمیایی به نام سالیسیلات است که از سالیسیلیک اسید مشتق می گردد. سالیسیک اسید که نوع مصنوعی آن در آسپرین نیز وجود دارد، از سکته مغزی و قلبی جلوگیری می نماید.

3. دارچین

دارچین حاوی ماده ای به نام کومارین است که در بعضی از داروها به عنوان یک ضد انعقاد قوی عمل می نماید. دارچین بعلاوه باعث کاهش فشار خون می گردد. اما در استفاده از دارچین باید احتیاط کرد. یک تحقیق در سال 2012 حاکی از آن است که مصرف طولانی مدت دارچین در غذاها می تواند باعث آسیب کبدی گردد.

4. فلفل قرمز

فلفل قرمز به علت دارا بودن مقدار زیادی سالیسیلات می تواند به عنوان یک رقیق کننده خون قوی عمل کند. فلفل قرمز بعلاوه فشار خون ما را کاهش داده و گردش خون را افزایش می دهد.

منبع: خبرکانادا

به "4 رقیق کننده طبیعی خون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 رقیق کننده طبیعی خون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید