خواص کره بادام زمینی ، با این روش کره بادام زمینی خانگی تهیه کنید

به گزارش وبلاگ ورزشی 90، کره بادام زمینی یکی از خوراکی های مغذی است که از بادام زمینی گریل شده تهیه می گردد. این محصول جزو برترین منابع پروتئین گیاهی است و میزان فراوانی ویتامین و موادمعدنی از جمله آهن دارد. گرچه خرید کره بادام زمینی از فروشگاه های معتبر انتخاب مناسبی است، اما می توان این محصول را در منزل نیز تهیه کرد.

خواص کره بادام زمینی ، با این روش کره بادام زمینی خانگی تهیه کنید

به گزارش وبلاگ ورزشی 90، کره بادام زمینی حاوی میزان فراوانی چربی و کالری است و هر یک قاشق سوپخوری آن حدود 115 کیلوکالری انرژی دارد. چربی های کره بادام زمینی اساسا از نوع چربی های غیراشباع و سالم است. بعلاوه منبع خوبی از پروتئین های گیاهی محسوب می گردد.

کره بادام زمینی میزان کمی چربی اشباع دارد. نوع چربی دیگر در کره بادام زمینی، اسیداولئیک نام دارد که در حفظ کلسترول، قند و فشار خون ایده آل موثر است. کره بادام زمینی امگا6 نیز دارد این اسید چرب باعث کاهش کلسترول مضر و افزایش کلسترول مفید خون می گردد.

بادام زمینی حاوی بسیاری از ویتامین ها مانند ویتامین های گروه B و E و موادمعدنی به خصوص منیزیوم، آهن، روی و مس است. این محصول منبع طبیعی آرژنین است که نوعی اسیدآمینه موثر در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی است زیرا عملکرد مطلوب عروق خونی را تسهیل می نماید.

بادام زمینی حاوی آنتی اکسیدان هایی از جمله رِزوراتول است که تاثیر آن در مقابله با سرطان و کاهش احتمال ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی و تحلیل شناختی تایید شده است. البته باید توجه داشت در خصوص کره بادام زمینی همچون دیگر محصولات چرب باید این ماده غذایی در حد متعادل مصرف گردد.

روش تهیه کره بادام زمینی در خانه

در صورت عدم دسترسی به کره بادام­زمینی باکیفیت می توانید این محصول را در منزل آماده کنید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و میزانی بادام زمینی خام را در سینی بریزید و در فر بگذارید.

میزان بادام زمینی باید به میزان ای باشد که یک لایه را تشکیل دهد؛ البته حدود 10 تا 15 دقیقه باید بادام ها حرارت ببینند. حرارت کمتر یا بیشتر بادام به ذائقه تان بستگی دارد.

اجازه دهید بادام ها کاملا خنک گردد سپس آنها را در غذاساز بریزید و در حد بسیار کم، نمک بزنید. بادام ها باید آنقدر خرد شوند تا حالت خمیر پیدا نمایند.

یادتان باشد که نیازی به افزودن روغن به این مخلوط نیست زیرا بادام زمینی روغن دارد. زمانی که بادام ها کاملا حالت کرم مانند پیدا کردند، کره بدست آمده را در ظرف شیشه ای درب دار بریزید، در یخچال قرار دهید و در طی یک ماه آنرا مصرف کنید.

منبع: سلامت

منبع: همشهری آنلاین

به "خواص کره بادام زمینی ، با این روش کره بادام زمینی خانگی تهیه کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص کره بادام زمینی ، با این روش کره بادام زمینی خانگی تهیه کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید