طرز تهیه حلیم اراکی؛ خوشمزه و ساده
به گزارش وبلاگ ورزشی 90، مو اد لازم حلیم اراکی برای 4 نفر :
بلغور گندم | 1 پیمانه |
آب قلم یا آب معمولی | 3 پیمانه |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
روغن زیتون یا کنجد | 1 قاشق سوپخوری |
دارچین برای تزیین | به میزان لازم |
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده | 1 پیمانه |
طرز تهیه حلیم اراکی :
ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس نموده اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.
در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریش ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.
حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش دار گردد. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.
حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.
نکته برای تهیه حلیم اراکی :
اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.
منبع: گردشبان
تاریخ انتشار: 21 اسفند 1399
آخرین بروزرسانی: 21 اسفند 1399
گردآورنده: oa90.1com.ir
شناسه مطلب: 51008
به "طرز تهیه حلیم اراکی؛ خوشمزه و ساده" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلیم اراکی؛ خوشمزه و ساده"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید