طرز تهیه حلیم اراکی؛ خوشمزه و ساده

به گزارش وبلاگ ورزشی 90، مو اد لازم حلیم اراکی برای 4 نفر :

طرز تهیه حلیم اراکی؛ خوشمزه و ساده
بلغور گندم 1 پیمانه
آب قلم یا آب معمولی3 پیمانه
نمک1 قاشق چایخوری
روغن زیتون یا کنجد1 قاشق سوپخوری
دارچین برای تزیینبه میزان لازم
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده1 پیمانه

طرز تهیه حلیم اراکی :

ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس نموده اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.

در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریش ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.

حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش دار گردد. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.

حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.

نکته برای تهیه حلیم اراکی :

اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه حلیم اراکی؛ خوشمزه و ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلیم اراکی؛ خوشمزه و ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید