خبرنگاران ایمن سازی کانال های آب فردیس در دستور کار نهاده شد
به گزارش وبلاگ ورزشی 90، کرج-خبرنگاران- فرماندار فردیس بیان کرد که با توجه به تکرار حوادث مرگبار، ایمن سازی کانال آب در حریم شهرهای مشکین دشت و فردیس در دستور کار نهاده شد.

ابوالفضل اینانلو روز چهارشنبه در نشست آنالیز شرایط ایمنی کانال آب فردیس در سالن اجتماعات فرمانداری فردیس برگزار گردید، اضافه کرد: دستگاه های اجرایی باید حریم کانال های آب را هرچه سریع تر ایمن سازی کنند تا دیگر شاهد سقوط افراد در این کانال آب نباشیم.
وی با اشاره به اینکه کانال آب شهرستان فردیس به دلیل بی احتیاطی شهروندان هر ساله تعدادی در آن غرق می شوند،گفت: طی چند روز گذشته 2 نفر در کانال آب فردیس جان خود را از دست دادند و قرار شد که شهرداری ها نسبت به دیوار کشی حریم کانال ها اقدام کنند.
اینانلو ادامه داد: شهرداری ها هم باید در این زمینه مشارکت بیشتری داشته باشند زیرا برطرف این مخاطرات از درخواست های عمومی و دستگاه قضایی است.
فرماندار فردیس گفت: همچنین قرار شد شهرداری ها برای اطلاع رسانی و پرهیز مردم از اتراق در حاشیه رودخانه ها بنر های هشداری دهنده نصب کنند.
اینانلو اضافه کرد: آنالیز ها نشان می دهد که بخشی از فنس ها و نرده های حفاظتی کانال های آب توسط سارقان به سرقت می رود که در این زمینه باید اقدامات پایشی توسط نیروی انتظامی بیشتر گردد.
وی گفت: مردم باید همکاری کنند و به سلامت و جان خود اهمیت دهند تا با یک بی احتیاطی جان خود و خانواده هایشان به خطر نیفتد.
در این خصوص نیز صورتجلسه ای تنظیم و قرار شد که توسط فرمانداری فردیس به شهرداری های کرج ،فردیس و مشکین دشت ابلاغ گردد تا وظایف خود را جهت ایمن سازی کانال آب انجام دهند ضمن آنکه شرکت آب منطقه ای استان تهران نیز در این زمینه اقدام کنند.
مدیرتاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه ای تهران نیز دراین نشست گفت: سال گذشته مکاتبه ای با همه شهرداری های مناطق استان های تهران و البرز انجام شد که شرکت آب منطقه ای تهران این آمادگی را دارد در قالب تفاهمنامه ای حریم و حتی کانال های آب را در اختیار شهرداری ها دهد تا بتوانند کانال ها را سرپوشیده کنند و با هدف ایمن سازی آنها از تلفات احتمالی جلوگیری گردد.
محمد شهریاری اضافه کرد: به دنبال آن هستیم تا این گونه موارد را به حداقل و یا صفر برسانیم ؛ برخی از شهرداری ها طرح های خود را به شرکت آب منطقه ای تهران ارسال کردند .
وی گفت: برخی از شهرداری ها هنوز این اقدام را انجام نداده اند و امروز فرماندار و دادستان فردیس تاکید کردند که شهرداری های کرج، فردیس و مشکین دشت با شرکت آب منطقه ای مکاتبه د اشته باشند تا هر چه زودتر وارد فاز عملیاتی و اجرایی شدن این موضوع شویم.
وی ادامه داد: در کوتاه مدت بر اساس تکالیفی که در جلسه فرمانداری فردیس معین شد درصدد هستیم با همکاری های شهرداری های کرج،فردیس و مشکین دشت ایمن سازی کانال آب
فردیس را انجام دهیم .
وی طول کل کانال های آب استان های تهران و البرز را 750 کیلومتر مطرح نمود و گفت: طول کانال آب فردیس و مشکین دشت 15 کیلومتر است که بخشی از نقاط این کانال ایمن سازی و سرپوشیده شده و بخشیی ایمن سازی نشده است.
منبع: ایرنا