طرز تهیه اشکنه خراسانی

به گزارش وبلاگ ورزشی 90، برخی ها اسمش را اشکنه تهرانی گذاشته اند، اما واقعیت این است که مردم خراسان آن را پیش از دیگران طبخ می نموده اند. اشکنه خراسانی، برخلاف اشکنه جنوبی ها رنگی قرمز دارد و نسبت به اشکنه بوشهری، آبکی تر است. اگر گیاه خوار هستید یا به دنبال یک پیش غذای سبک و ساده می گشت، پیشنهاد می کنیم که تنها در نیم ساعت این غذای ساده را آماده کنید.

طرز تهیه اشکنه خراسانی

مواد لازم

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • سیب زمینی: 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • زرچوبه: 1 قاشق چای خوری
  • روغن، نمک و فلفل: مقداری

طرز تهیه اشکنه خراسانی

دو، سه قاشق روغن را در قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز ساطوری و ریز را در آن تفت دهید.

وقتی پیاز رنگ گرفت، زردچوبه را اضافه کنید و کم مخلوط را هم بزنید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی چرخ بدهید.

دو پیمانه آب به رب اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید. سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و حدود یک ربع برای پخت به سیب زمینی فرصت دهید.

پیش از کشیدن اشکنه، تخم مرغ را در قابلمه بشکنید و روی آتش ملایم هم بزنید تا بپزد.

اگر طعم غذاهای خراسانی را دوست دارید، آماده کردن را به شما پیشنهاد می کنیم.

فوت کوزه گری

  • اشکنه یک غذای ساده و بدون گوشت است اما اگر دلتان می خواهد اشکنه ای که آماده می کنید قوام بیشتری بگیرد و مغذی تر گردد، می توانید در ابتدا یک فنجان لپه خیس خورده را هم همراه با پیاز سرخ شده تفت دهید و بعد از پخت لپه، باقی مراحل پخت را در پیش بگیرید.
  • در اضافه کردن روغن کمی دست و دلبازی کنید یا اینکه در این غذا یک فنجان آب قلم بریزید. به خاطر داشته باشید که روی اشکنه مجلسی معمولا کمی روغن جمع می گردد.
  • سبزی معطری که برای طعم دادن به این غذا مورد استفاده قرار می گیرد، شنبلیله است. نصف دسته شنبلیله را پاک و خرد کنید و در خاتمه کار به آن اضافه کنید.
  • برخی ها سیب زمینی این غذا را درشت خرد می نمایند اما اگر این غذا را با لپه آماده می کنید، باید بدانید که ریز بودن سیب زمینی ظاهر آن را بهتر می نماید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه اشکنه خراسانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اشکنه خراسانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید